Estima’m que tinc pressa

 

“Estima’m que tinc pressa” parla de l’amor i el desamor, de les crisis de parella, de les relacions en el temps de les noves tecnologies… però sobretot parla del desig, del gran misteri que envolta el desig…

Espectacle històric: va finalitzar la seva temporada el gener de 2020. Actualment no es representa.

Viure en una societat de consum significa conviure amb el consum: aquest es manifesta o està present en quasi totes les activitats que realitzem. Es filtra per qualsevol esquerda del nostre quotidià, de manera tangible i també invisible. Investigar com ho fa en aquells aspectes que aparentment no són tangibles és el que ens apassiona als components de Xucrut Teatre, i després de tants anys , podríem dir que aquesta és la nostra especialitat.

Ara volem fer-ho a través de les relacions interpersonals: com aquestes han variat i es modifiquen en una època en la que l’individualisme i la recerca de la independència personal es confronten amb l’ideal de relacions estables i duradores. L’aparició de les noves tecnologies, i amb elles una altra manera de conèixer persones i de relacionar-nos.

Inspirats també per conceptes com l’amor líquid, la vida líquida, del sociòleg Zygmunt Bauman, que il·lustren com el model de relacions fortes poden ser presses com un perill pels valors d’autonomia personal.

Aquesta vegada l’aventura de la creació l’hem compartida  amb unes convidades especials : La Fraggle que, a part de participar com actriu, ha composat la música que toca i canta en directe  i , per primera vegada a Xucrut Teatre,  hem estat dirigits fent realitat un altre somni: ser dirigits per  la Montse Bonet.

Un gran espectacle. Molt bona feina!